Floris Adams

Huisarts, Amsterdam

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Kennismaken

Tijdens een kennismakingsgesprek gaat het er uiteraard om dat we elkaar een beetje leren kennen. Ik hoor graag wat meer over u en hoe ik u het beste zou kunnen helpen. Ik zal wat meer over mijzelf vertellen en wat u van mij kunt verwachten. Ook zal ik wat meer vertellen over de rol van Healfie als communicatie middel. 

Rechts (of hieronder als u een mobiel gebruikt) kunt u een datum en tijd kiezen voor een kennismakingsgesprek. Zodra u een afspraak heeft gepland krijgt u daarvan een bevestigingsbericht. Aangezien het gesprek zal plaatsvinden via healfie wordt er – als u die nog niet heeft – een account voor u aangemaakt. Ook daarvan krijgt u een mail met daarin een link om uw wachtwoord in te stellen.

Op het afgesproken tijdstip bel ik u via Healfie.

Maak kennis met een andere professional