Hulp van je dokter

binnen handbereik

Samen werken aan je gezondheid met een dokter die je echt kent en tijd voor je heeft

Beter worden, gezond zijn in drie stappen

Kies je dokter

1. Kies je dokter

Maak kennis met je dokter

2. Maak kennis

3. Samen werken aan je gezondheid

Jij wilt toch ook zorg met tijd en aandacht?

Herken jij ook hoe lastig en tijdrovend het is om de hulp te krijgen die je nodig hebt? Je belt je dokter, moet door een onpersoonlijk keuzemenu heen, krijgt een assistente aan de lijn.  Maakt een afspraak, soms pas na enkele weken. Je rijdt naar de praktijk, wacht in de wachtkamer. Uiteindelijk zie je de dokter, waar er tijd is voor 1 vraag, je vertrekt, rijdt naar huis. En hoopt dat alles goed gaat.

En wat als je een vervolgvraag hebt? Wat als je iets bent vergeten te vragen? Wat als er een paar dagen later iets gebeurt? Wat als jouw situatie niet standaard is? Wat als je meer begeleiding nodig hebt? 

 In de huidige setting is persoonlijk contact lastig en tijdrovend. In de huidige setting is er simpelweg niet genoeg tijd voor jou. Weet je hoe lang het gemiddelde patiëntenbezoek is? Slechts 7 minuten. Voor die extra begeleiding die jij nodig hebt, is gewoon geen tijd. 

Healfie maakt een andere manier van zorg mogelijk. Waarbij je dokter je de tijd en aandacht kunnen geven die je verdient. Online, wat betekent dat je overal ter wereld en op elk apparaat uitgebreide, persoonlijke zorg krijgt.

Hoe het werkt

Je weet dat het anders kan, maar toch blijft alles vaak bij het oude. Via healfie zoek je samen met je dokter uit wat er speelt. Doorbreek je patronen en zo komt er een proces op gang waarin je steeds meer je eigen uitdagingen de baas wordt.

Kies je dokter

Herkennen wat er speelt

Maak kennis met je dokter

Patronen doorbreken

Duurzaam effect

Wat dokters en cliënten zeggen

Dankzij healfie hebben wij letterlijk meer oog voor onze cliënten

Ben Vreman

Aulus revalidatie

Eindelijk iemand die met me mee denkt in plaats van voor me

JJ Rotte

Diabetes type I patiënt

Voor mij doet de ‘klik’ er toe. Niet je postcode.

Laurens Schrama

Dokter

Slimme tools die jou en je dokter helpen

Healfie-app desktop en mobiel

Jij wilt gewoon gezond zijn. Gezond blijven. Veel kan je zelf. En soms heb je daar hulp bij nodig. Van iemand die jou en je situatie goed begrijpt.  Je persoonlijk helpt. Maar dat is nu tijdrovend en lastig. Waardoor je op momenten dat je het nodig hebt vaak niet de hulp krijgt die je zou willen of nodig hebt. En het gevoel hebt er helemaal alleen voor te staan.

Daarom ontwikkelt healfie tools die jou en je dokter helpen. Persoonlijk contact mogelijk en makkelijker maken.  Onnodige handelingen elimineren. Dat laat jou en je dokter meer ruimte en tijd voor waar het om draait: samen werken aan je gezondheid. Zo voel je je geholpen en gesteund om steeds meer je gezondheidsproblemen zelf de baas te worden. En te voorkomen.

Veel gestelde vragen

Voor wie is healfie een uitkomst?

Healfie is bedoeld voor iedereen die geen dokter heeft of die wel een dokter heeft en op zoek is naar extra begeleiding, gemakkelijkere en persoonlijkere zorg.

Online kan je je verbinden met een dokter die zich uitgaat van jou. Van je specifieke situatie, je mogelijkheden. Die oog heeft voor jou als persoon. Die je niet alleen helpt met je medische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes en obesitas, maar ook met voeding en levensstijl

Kan ik mijn dokter ook fysiek bezoeken?

Contact met je dokter verloopt via healfie volledig via beveiligde tekst-, en videochat. Met moderne technologie kunnen zo de meeste chronische aandoeningen volledig online worden behandeld.

Wij zijn zelfs van mening dat je zo vaak veel beter geholpen bent dan traditionele zorg, omdat je dokter je meer tijd en aandacht kan geven. Bovendien is je dokter gemakkelijker beschikbaar. Geen autorijden of wachten meer. Geen barrieres om even een vraag te stellen als je ergens mee zit.

Als je dokter vindt dat je persoonlijk gezien moet worden, zal hij je doorverwijzen naar een plaatselijke praktijk of instelling en alle details met je bespreken. Als laboratoriumtests nodig zijn, word je doorverwezen naar een lokale testfaciliteit.

Wat is de beschikbaarheid van mijn dokter?

Je kan je dokter elk moment een veilig bericht sturen via de app. Je dokter reageert op verschillende momenten van de dag. Ook kan je via de chat met je dokter een afspraak maken om te videobellen.

Wat is het verschil tussen een dokter op healfie en een reguliere dokter ?

Healfie laat ruimte en tijd voor persoonlijk contact met je dokter.

In de huidige setting is persoonlijk contact lastig en tijdrovend. In de huidige setting is er simpelweg niet genoeg tijd voor jou. Weet je hoe lang het gemiddelde patiëntenbezoek is? Slechts 7 minuten. Voor die extra begeleiding die jij nodig hebt, is gewoon geen tijd. 

Healfie maakt een andere manier van zorg mogelijk. Waarbij je dokter je de tijd en aandacht kunnen geven die je verdient. Online, wat betekent dat je overal ter wereld en op elk apparaat uitgebreide, persoonlijke zorg krijgt.

Hoe verschilt healfie van on-demand online dokters ?

On demand-dokters en doktersdiensten op aanvraag zijn over het algemeen niet zo ingericht dat ze mogelijk maken dat cliënten en dokters een langdurige relatie aan kunnen gaan. Wanneer je een doktersapp on demand gebruikt, word je gekoppeld aan een willekeurige arts. Een arts die jou niet kent. Je specifieke situatie en geschiedenis niet kent. En soms zelfs  niet eens je medische geschiedenis kan inzien.
Via healfie daarentegen ben je altijd verbonden met dezelfde dokter – hopelijk voor vele jaren – die jou  echt kent. En die de specifieke zaken kent en begrijpt die belangrijk zijn om jou echt te helpen.