Samen werken
aan je gezondheid

Iedereen verdient een dokter die persoonlijk helpt.

Niet alleen alleen als je klachten hebt. Maar juist ook als je deze wil voorkomen of aan je gezondheid wil werken.

Via healfie zoek je samen met je dokter uit wat er speelt. Doorbreek je patronen en zo komt er een proces op gang waarin je steeds meer je eigen uitdagingen de baas wordt.

Dat wil jij toch ook?

Slimme tools die jou en je dokter helpen

- Kies je dokter

Maak kennis met onze professionals

Wat de clienten vinden

“I love what healfie has provided for me. I am finally getting the care that I’ve always wanted.”

Lauren Zemering, Amsterdam

goed in je vel

Wil jij je gezond voelen? Goed in je vel? Wil jij dit ook? Heb je...

Client Naam3

Healfie is so amazing! I now have my diabetes under control.

Abonnementen

Basic

0 Gratis
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3

Naam

10 per maand
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Populair

Naam

TBD op maat
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3

Veelgestelde Vragen

Healfie is bedoeld voor iedereen die geen dokter heeft of die wel een dokter heeft en op zoek is naar extra begeleiding, gemakkelijkere en persoonlijkere zorg.

Online kan je je verbinden met een dokter die zich uitgaat van jou. Van je specifieke situatie, je mogelijkheden. Die oog heeft voor jou als persoon. Die je niet alleen helpt met je medische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes en obesitas, maar ook met voeding en levensstijl

Sommige dokters bieden die mogelijkheid. Maar in principe verloopt contact met je dokter via healfie volledig via beveiligde tekst-, en videochat. Met moderne technologie kunnen zo de meeste chronische aandoeningen volledig online worden behandeld.

Wij zijn zelfs van mening dat je zo vaak veel beter geholpen bent dan traditionele zorg, omdat je dokter je meer tijd en aandacht kan geven. Bovendien is je dokter gemakkelijker beschikbaar. Je hoeft er niet meer naar toe. Je hoeft niet meer in een wachtkamer te wachten. Geen barrieres om even een vraag te stellen als je ergens mee zit.
Als je dokter vindt dat je persoonlijk gezien moet worden, zal hij je doorverwijzen naar een plaatselijke praktijk of instelling en alle details met je bespreken. Als laboratoriumtests nodig zijn, word je doorverwezen naar een lokale testfaciliteit.

Je kan je dokter elk moment een veilig bericht sturen via de app. Je dokter reageert op verschillende momenten van de dag. Ook kan je via de chat met je dokter een afspraak maken om te videobellen.

Healfie laat ruimte en tijd voor persoonlijk contact met je dokter.

In de huidige setting is persoonlijk contact lastig en tijdrovend. In de huidige setting is er simpelweg niet genoeg tijd voor jou. Weet je hoe lang het gemiddelde patiëntenbezoek is? Slechts 10 minuten. Voor die extra begeleiding die jij nodig hebt, is gewoon geen tijd.

Healfie maakt een andere manier van zorg mogelijk. Waarbij je dokter je de tijd en aandacht kunnen geven die je verdient. Online, wat betekent dat je overal ter wereld en op elk apparaat uitgebreide, persoonlijke zorg krijgt.

On demand-dokters en doktersdiensten op aanvraag zijn over het algemeen niet zo ingericht dat ze mogelijk maken dat cliënten en dokters een langdurige relatie aan kunnen gaan. Wanneer je een doktersapp on demand gebruikt, word je gekoppeld aan een willekeurige arts. Een arts die jou niet kent. Jou specifieke situatie en geschiedenis niet kent. En soms zelfs niet eens je medische geschiedenis kan inzien.

Via healfie daarentegen ben je altijd verbonden met dezelfde dokter – hopelijk voor vele jaren – die jou echt kent. En die de specifieke zaken kent en begrijpt die belangrijk zijn om jou echt te helpen.

Maak contact met je dokter persoonlijker en makkelijker.

Samen werken aan je gezondheid

Over ons
Privacy
Voorwaarden