Samen werken

aan je gezondheid

Samen met een dokter die je echt leert kennen, naar je luistert en tijd voor je heeft. 

Minder stress, meer energie, beter in je vel

Is dat ook iets wat jij wil? Maar vraag je je waar haal ik de kracht vandaan omdat te realiseren? Want je wil wel bewuster en gezonder leven. Maar dat is lastig. Dat lukt je niet alleen. Soms heb je daarbij hulp nodig. Hulp van iemand die jou kent en begrijpt. En juist dat persoonlijk contact is in de huidige setting lastig en tijdrovend.

Hoe het werkt

Je weet dat het anders kan, maar toch blijft alles vaak bij het oude. Via healfie zoek je samen met je dokter uit wat er speelt. Doorbreek je patronen en zo komt er een proces op gang waarin je steeds meer je eigen uitdagingen de baas wordt.

Kies je dokter

Herkennen wat er speelt

Maak kennis met je dokter

Patronen doorbreken

Duurzaam effect

Wat dokters en cliënten zeggen

Dankzij healfie hebben wij letterlijk meer oog voor onze cliënten

Ben Vreman

Aulus revalidatie

Eindelijk iemand die met me mee denkt in plaats van voor me

JJ Rotte

Diabetes type I patiënt

Voor mij doet de ‘klik’ er toe. Niet je postcode.

Laurens Schrama

Dokter

Slimme tools die jou en je dokter helpen

Healfie-app desktop en mobiel

Jij wilt gewoon gezond zijn. Gezond blijven. Veel kan je zelf. En soms heb je daar hulp bij nodig. Van iemand die jou en je situatie goed begrijpt.  Je persoonlijk helpt. Maar dat is nu tijdrovend en lastig. Waardoor je op momenten dat je het nodig hebt vaak niet de hulp krijgt die je zou willen of nodig hebt. En het gevoel hebt er helemaal alleen voor te staan.

Daarom ontwikkelt healfie tools die jou en je dokter helpen. Persoonlijk contact mogelijk en makkelijker maken.  Onnodige handelingen elimineren. Dat laat jou en je dokter meer ruimte en tijd voor waar het om draait: samen werken aan je gezondheid. Zo voel je je geholpen en gesteund om steeds meer je gezondheidsproblemen zelf de baas te worden. En te voorkomen.